Lavendla Juridik & Begravning

Lavendla är en nytänkande byrå som revolutionerar juristbranschen genom att tvätta bort den gamla stämpeln om att juridiska tjänster är förknippad med dålig service och skyhöga priser. Lavendla vill göra juridiken mer tillgänglig för alla, till ett rättvist pris. De har ett rikstäckande nätverk av jurister och erbjuder både telefonrådgivning och lokala möten för kunder vart än de befinner sig i landet. De erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation av ditt ärende för att efter det kunna ge er ett rättvist prisförslag om ni vill gå vidare och anlita dem för juridisk hjälp.

Lavendla fokuserar även på att underlätta för människor i sorg och göra det svåra lite lättare. Därför hjälper de dig med allt för att skapa en fin begravning.

Som medlem i Svenskar i Världen får du reducerade priser både inom juridiska frågor och vid planerandet av begravning. Dina rabatter hos Lavendla Juridik & Begravning är:

Juridik
Du får alltid en kostnadsfri konsultation av ditt ärende för att Lavendla därefter ska kunna ge dig ett prisförslag om du vill gå vidare och anlita dem för juridisk hjälp. Som medlem får du även reducerade fasta priser på juridiska dokument.

Framtidsfullmakt: 2 495 kr (ord.pris 4 495 kr)
Testamente: 2 995 kr (ord.pris 4 995 kr)
Testamente + Framtidsfullmakt: 3 995 kr (ord.pris 8 995 kr)
Äktenskapsförord: 2 495 kr (ord.pris 3 995 kr)
Samboavtal: 2 495 kr (ord.pris 3 995 kr)

Begravning
Lavendla erbjuder många olika sätt att planera och ordna begravning. De hjälper dig på det sätt som passar dig; i ett möte, per telefon eller i deras planeringsverktyg direkt på hemsidan. Du får också stöd av en personlig rådgivare. Som medlem får du prisavdrag i olika steg i din planering.

2 500 kr prisavdrag om gravstenen kostar 14 000 kr och uppåt
2 000 kr prisavdrag på totala begravningskostnaden
2 000 kr rabatt på administrativa kostnaden om ärendet sköts via telefon eller online

Logga in för att se hur du kommer åt denna förmån.

Kontaktinfo
Tel: 0771-22 21 21
E-post: info@lavendla.se