Vår förmånspartner Renthia

Renthia är ett tryggt val när du enkelt, snabbt, och friktionsfritt vill hyra ut eller hyra bostad.

Det är det perfekta alternativet för dig som ska flytta utomlands och behöver hjälp med att hyra ut bostaden under en längre tid, eller för dig som nyss har flyttat hem till Sverige och behöver ett tillfälligt boende under en längre tid medan du letar permanent bostad.

Renthia grundades med målet att förenkla och utveckla den process som sker när bostäder hyrs ut. Genom att erbjuda en fullt täckande service är det enda våra kunder behöver göra att anmäla sitt intresse till oss. Var sig du vill hyra ut din bostad, eller letar boende, är vi det tryggaste valet för dig.

Uppge koden som du får av kansliet vid kontakt med Renthia. Kontakta Marcus Björke för mer information:

Marcus Björke
+ 46 730 44 47 47
info@renthia.com
www.renthia.com