Psykologhjälp med anledning av terrorattackerna

Med anledning av de nyligen utförda och fruktansvärda händelserna runt om i världen vill Svenskar i Världen meddela att vi erbjuder möjligheten till samtal med psykolog och psykoterpeut. Känner du behov av att prata med någon om det du upplevt eller vill ventilera känslor och tankar kan du kontakta Henrik eller Madeleine nedan.

Henrik Lennartsson, socionom, leg. psykoterapeut och psykoanalytiker. Henrik har en egen privatmottagning på Södermalm i Stockholm. Henrik erbjuder även konsultationssamtal via Skype samt telefonrådgivning och kontakt via email.

Läs mer och kontakta Henrik HÄR

Madeleine Björn, leg. psykolog, leg. psykoterapeut, EMDR-terapeut, handledare och instruktör i mindfulness. Madeleine har egen verksamhet på Södermalm i Stockholm där hon erbjuder professionell hjälp i samtalsform till privatpersoner och företag samt har avtal gällande handledning och familjerådgivning med ett flertal kommuner i Stockholmsområdet.

Madeleine erbjuder konsultationssamtal via Skype samt även telefonrådgivning och kontakt via email.

Läs mer och kontakta Madeleine HÄR

 

Vi vill samtidigt passa på att visa vår djupaste sympati för er som är närmast berörda.