Nya jobbmöjligheter för hemvändare

Svenskar i Världens hemvändargrupp har beslutat att samarbeta med bemanningsföretaget MultiMind. Syftet är att skapa möjligheter för hemvända svenskar att genom tillfälliga bemanningsuppdrag få chansen att få in en fot på den svenska arbetsmarknaden – något som i många fall kan leda till en fast anställning. Samarbetet kommer att innebära mingelträffar och utbyten av kontakter på respektive hemsida.  Första mingelträffen är planerad till den 30 januari, 2014. Tid, plats och mer information publiceras senare. 

Redan idag har Svenskar i Världen ett samarbete med rekryteringsföretaget Michael Berglunds Expat Search med fokus på arbetsuppdrag med internationell inriktning. Hemvändare med internationell yrkeserfarenhet i ledande, alternativt kvalificerad, ställning är välkomna att lägga in sin CV på deras sida.