Huvudintressenter

Våra 8 huvudintressenter är ABB, Alfa Laval, Atlas Copco, EF Education, Electrolux, Ericsson, H&M och Volvo. De deltar aktivt i våra projekt och har möjlighet att påverka och ge egna synpunkter på vad som bör prioriteras av organisationen.

Klicka gärna på deras loggor nedan för att besöka deras webbplatser, samt följ dem i deras sociala medier. Länk finns även till deras lediga tjänster, för att stötta medföljare till att kunna söka arbete.

 

abb-mid

Världsledande inom kraft-och automationsteknik, med säte Schweiz, sysselsätter ABB 145 000 personer och verkar i ca 100 länder. Företaget skapades 1988 i sin nuvarande form, men deras historia sträcker sig över 120 år. Företaget har sju forskningscentra runt om i världen och har hela tiden fortsatt att investera i FoU. Mycket av den teknik som ligger bakom det moderna samhället idag, från högspänd likströmsöverföring till en revolutionerande metod för framdrivning av fartyg, har utvecklats eller kommersialiserats av ABB. Idag är ABB den största leverantören av motorer och drivsystem till industrin, generatorer till vindkraftsbranschen samt kraftnät världen över.

Webb: new.abb.com/se
Twitter: @ABBgroupnews
Facebook: ABBSverige

Lediga jobb hos ABB

alfalaval-mid

Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och deras tekniska expertis innehar här en ledande ställning.Gustaf de Laval uppfann bland annat centrifugalseparatorn och den första fungerande ångturbinen. År 1883 skapade han och hans partner Oscar Lamm Jr. företaget AB Separator, föregångaren till dagens Alfa Laval. Företaget har idag säljorganisationer i 50 länder, 20 stora produktionsenheter (12 i Europa, sex i Asien och två i USA) och 70 servicecentra. Ca 16 000 är idag anställda över hela världen, med de flesta i Sverige, Danmark, Indien, USA och Frankrike. För Alfa Laval är service ett totalkoncept. De har ett globalt nätverk med över 200 välutbildade servicespecialister.

Webb: alfalaval.com
Twitter: @Alfa_Laval
Facebook: Alfa Laval

Lediga jobb hos Alfa Laval

atlascopco-mid

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2013 hade Atlas Copco en omsättning på 84 miljarder kronor och fler än 40 000 anställda.

Webb: www.atlascopco.se
Twitter: @AtlasCopcoGroup
Facebook: atlascopcosverige 

Lediga jobb hos Atlas Copco

ef-mid

EF står för ”Education First”. Företaget grundades 1965 av entreprenören Bertil Hult, är privatägt och består av 15 olika divisioner som erbjuder en mängd utbildningsprogram – alltifrån språkkurser, utbildningsresor och akademiska examina, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att bryta ned språkliga, kulturella och geografiska barriärer och företaget har hjälpt människor från alla åldrar och nationaliteter att bli världsmedborgare.Från Berlin till Peking, Moskva till Mexiko City, Dubai till Denver administrerar EF 500 skolor och kontor i mer än 52 länder. EF:s globala nätverk omfattar 16 000 anställda och 21 000 lärare och guider. Fram tills idag har EF hjälpt mer än 15 miljoner människor att lära sig ett nytt språk, upptäcka världen eller att få en akademisk examen.

Webb: https://www.facebook.com/EFSverige/
Twitter: @EF
Facebook: EF

Lediga jobb hos EF Education First

electrolux-mid

Electrolux har gjort affärer sedan 1919. Idag är företaget världsledande inom hem- och professionella apparater, med försäljning av mer än 50 miljoner Electrolux-produkter i 150 länder varje år. År 2013 omsatte företaget 109 miljarder kronor och hade 61 000 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm.Electrolux är ledande inom köksmaskiner inklusive matlagning, förvaring och diskning. Koncernen är den enda vitvarutillverkaren i världen att erbjuda kompletta lösningar för både konsumenter och yrkesverksamma. Många av Michelin-restaurangerna i Europa är utrustade med Electrolux vitvaror.

Webb: www.electrolux.se
Twitter: @Electrolux
Facebook: electroluxsverige

Lediga jobb hos Electrolux

ericsson-mid

Världsledande inom det snabbt föränderliga området kommunikationsteknik, tillhandahåller Ericsson utrustning, mjukvara och tjänster som möjliggör ökad rörlighet. År 1876 startade Lars Magnus Ericsson företaget, som idag har drygt 117 000 anställda över hela världen.Av dagens globala mobiltrafiken går ca 40 % genom nätverk som Ericsson har levererat. Mer än 1 miljard abonnenter världen över förlitar sig varje dag på nätverk som de förvaltar. Med mer än 35 000 beviljade patent, har de en av branschens starkaste portföljer.Deras ledande position inom teknik och tjänster har varit en drivande kraft bakom expansion och förbättring av uppkoppling i hela världen. De tror att genom rörlighet, kan vårt samhälle förvandlas till det bättre.

Webb: www.ericsson.com
Twitter: @ericsson
Facebook: ericsson

Lediga jobb hos Ericsson

H&M-logo_RGB

 

 

 

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) grundades i Sverige 1947 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. I koncernen ingår förutom H&M, varumärkena COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, & Other Stories samt H&M Home. I dag ingår mer än 3 600 butiker på 58 marknader. 2014 uppgick omsättningen inklusive moms till drygt 176 miljarder SEK och antalet anställda var drygt 132 000.

Webb: www.hm.com
Twitter: @hm
Facebook: hmsverige

Lediga jobb hos H&M Hennes & Mauritz AB

volvo-mid

Volvo tillverkar transportrelaterade produkter och tjänster med fokus på kvalitet, säkerhet och miljöomsorg. Varumärket delas mellan Volvokoncernen och Volvo Personvagnar.Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. De sysselsätter ca 110 000 personer, har produktionsanläggningar i 19 länder och försäljning på mer än 190 marknader. Volvokoncernen omsatte 2013 cirka 273 miljarder kronor.Volvo Personvagnar AB är ett av bilindustrins starkaste varumärken med en lång och stolt historia av världsledande innovationer. Företaget grundades i Göteborg av Gustaf Larson och Assar Gabrielsson och den första bilen lämnade fabriken den 14 april 1927.

Webb: www.volvo.com
Twitter: @Volvo
Facebook: Volvo

Lediga jobb hos Volvo