I-130

#10817

Mimmi K
Medlem

Det är I-130 din man skall file åt dig. Det tar inte alls 5-10 år, den som gett er den infon måste ha blandat ihop det med väntetiden att ta in föräldrar eller syskon, för det kan ta upp till 10 år, eller längre.

I-485 (Adjustment of Status) kan man bara file för om man redan är i landet på ett annat giltigt visum (t.ex. arbetsvisum, eller studentvisum).

Säg åt din man att sätta igång pappersarbetet på en gång, ju fortare det kommer in, desto fortare kommer du få ditt GC.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=c67c7f9ded54d010VgnVCM10000048f3d6a1RCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD

Lycka till!