SVIV söker kommunikatör och kanslisamordnare

Är du vår nya kommunikatör och kanslisamordnare?

Svenskar i Världen är en ideell, oberoende organisation som bevakar, informerar och påverkar för utlandssvenskarna.

Vi söker nu en ersättare för vår kommunikatör och kanslisamordnare som går vidare till annan tjänst. Om du trivs med att arbeta i ett internationellt sammanhang där din roll är varierande och stöttande kommer du passa i vårt team. Gillar du att ha många sysslor på gång och vill arbeta proaktivt med kommunikation i alla kanaler samt har erfarenhet av operativt och strategiskt arbete? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss är du spindeln i nätet och koordinerar projekt. Du producerar nyhetsbrev, bedriver omvärldsbevakning, är aktiv på sociala medier och publicerar i WordPress. Du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du vill ha en spännande, utåtriktad och bred roll.

Kanske har du bott utomlands eller har ett djupt intresse för samhällsfrågor som berör utlandssvenskarna. Skicka i så fall din ansökan till karin@sviv.se. Vi ser gärna tillträde i augusti.

Läs mer…
… om tjänsten
…om Svenskar i Världen

 

Välkommen med din ansökan!