Praktikanter för VT17 och HT17 tillsammans med Utrikesminister Margot Wallström

Vi söker praktikanter för vårterminen

Svenskar i Världen söker praktikanter för vårterminen 2018. Som praktikant på Svenskar i Världen bör du vara intresserad av samhällsfrågor och Sveriges relationer med omvärlden. Om du har erfarenhet av utlandsvistelse i form av studier eller bosättning är det meriterande.

Varje termin tar Svenskar i Världen in två praktikanter på kansliet i Stockholm. Vi söker nu en praktikant med statsvetenskaplig/samhällsvetenskaplig inriktning och en med media- och kommunikationsinriktning. Praktiken har du som en del av din utbildning på ett program eller så är du antagen till en fristående praktikkurs.

Klicka här för att läsa mer om praktikplatserna och vad du får arbeta med, och för att läsa berättelser från tidigare praktikanter.

Kontakt
Vid frågor, hör av dig till kanslichef och handledare Marika Tornberg på marika@sviv.se eller ring kansliet på 08-6615010 (mån-tors 9-16).

Söker gör du genom att skicka iväg ett mejl med CV och personligt brev till svenskar.i.varlden@sviv.se. Märk mejlet med ”SVIV praktik VT18”. Ange vilken av praktikplatserna som ansökan gäller.

Välkommen med din ansökan!

(På bilden: Praktikanterna VT17 och HT17 tillsammans med utrikesminister Margot Wallström.)